Leisure Center

Published August 25, 2017

The visual character of the Leisure Center was mostly determined by the location which is Erlenbach in Switzerland. This extraordinary place with magic landscapes was the main inspiration for this project.
Making conceptual solution for public building who respects location topography is challenge and pleasure for an architect. Playing with forms and function was resulted by playful building with street lines which dives below the mountain and creates space for care and recreation.
Glass fa├žade with dark profiles and white walls highlights building form in relation to the location. Bathed in the sun inner space interior space offers many facilities including sports, recreation, and body care. This solution respects rules for sustainable buildings with green roofs where people can enjoy in perspectives and rich contents of the landscape design.